Ciorba de perisoare

de - Andreea - in Ciorbe, 23 Ian 2013 | 6545 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru ciorba:

  • 1 ardei gras mare
  • 1 ceapa medie
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 tije telina
  • bulion
  • patrunjel
  • knorr
  • piper
  • bors
  • 2 linguri paste steluta ptr ciorba

pentru perisoare:

  • 500 gr carne tocata
  • 2 oua
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Amestecam intr-un bol carnea tocata ,ouale,orezul,sarea,piperul si patrunjelul.Din aceasta compozitie formam bilute.

Curatam telina si morcovul si le taiem rondele.Le punem la fiert intr-o oala cu apa .

Dupa citeva minute, adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul taiat in cuburi mici si dovlecelul taiat in doua apoi rondele.Lasam sa fiarba legumele.

Adaugam knorr si piper dupa gust.

Cind legumele sunt aproape fierte adaugam bulionul si pastele.Dupa 5 minute adaugam perisoarele.

Cu 5 minute inainte de a inchide focul punem borsul si patrunjelul.

Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare