Ciorba de perisoare

de alinaelena88 in Ciorbe, 2 Feb 2013 | 3946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 2-3 ardei grasi
  • 2-3 cartofi medii
  • 500 g carne tocata de pui
  • o cescuta orez
  • 2 oua
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper
  • 2 linguri bors magic
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Pregatim din carnea tocata, orezul si ouale amestecul pentru perisoare.Condimentam cu sare si piper pentru gust.

Dupa care tocam ceapa si ardeii marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Se calesc in oala in care vom face ciorba intr-o lingura de ulei si cu putin delikat pana se inmoaie legumele.Cand au inceput sa se inmoaie umplem oala trei sferturi cu apa si lasam focul mediu pana apa da in clocot.Cand a inceput sa clocoteasca lasam focul mic si punem perisoarele.Curatam cartofii si ii taiem cubulete si ii adaugam in ciorba. Se lasa focul mediu si lasam sa fiarba.

Dupa 30-45 de minute incercam perisoarele si cartofii, iar cand sunt fierte adaugam bulionul, borsul magic, sare, piper si fideaua. Mai lasam 2-3 minute dupa care oprim focul si presaram leusteanul.

 Pofta buna!

TIPS-URI

1

eu folosesc bors magic cu smantana

2

la amestecul de perisoare se poate adauga si putina boia dulce si marar

3

la ciorba de perisoare in loc de delikat se poate folosi si sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare