Ciorba de perisoare

de robert_b in Ciorbe, 2 Dec 2014 | 4123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 1 conserva rosii
  • 300 gr. carne tocata
  • 3 lg. orez fiert
  • ulei de floarea soarelui
  • sare,piper
  • cimbru,patrunjel
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Spalati si curatati toate legumele.Ceapa si ardei ii pui intr-o cratita,dupa care pui telina,si pastarnacul tocate marunt.Separat pui o jumatate de ceapa tocata marunt,si rosiile din conserva,si lasi pe foc 3 minute.Apoi adaugi amestecul lichid peste legumele tocate.Le pui la fiert 30 de minute,de cand a inceput sa fiarba.

Separat,amesteci oul,orezul,carnea,sarea,si piperul,cel mai bine cu mana.Apoi formezi niste bilute,dupa cum doriti sa fie.In supa fiarta 30 de minute,adaugati bors,si sare dupa gust.Adaugati perisoarele,si le fierbeti 10-15 minute.

Toaca in timpul acesta o jumatate de ceapa,si patrunjel.Adaugati in ciorba ceapa tocata,patrunjelul si cimbrul.Amestecati si opriti focul.Se serveste calda!

 

TIPS-URI

1

Eu nu am adaugat toata conserva de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]