Ciorba de perisoare

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 21 Iul 2015 | 5506 vizualizari

 

Fetitei mele ii place carnea mai mult decat legumele, asa ca ciorba de perisoare este una dintre preferatele ei.

 

INGREDIENTE

  • Ciorba:
  • o ceapa;
  • un ardei gras;
  • un morcov;
  • o lingurita de baza pentru mancaruri;
  • 3-4 l apa;
  • 3-4 linguri rosii pregatite pentru iarna;
  • doua crengute de leustean;
  • sare.
  • Perisoare:
  • 850 g carne tocata de porc;
  • 50 g orez;
  • o ceapa;
  • doua oua;
  • o lingura bulion;
  • putin cimbru uscat;
  • o lingura faina;
  • sare.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se curata ceapa de foi si se spala.

Se curata ardeiul de seminte, se spala si se toaca marunt.

Se curata morcovul, se spala si se taie in bucati mari.

Legumele se pun la fiert impreuna cu baza pentru mancaruri petru 20-30 de minute.

Intre timp, se pregatesc perisoarele: carnea tocata se amesteca cu orezul spalat, ceapa curatata, spalata si data prin robot, ouale, bulionul, cimbrul, faina si sarea. Se formeaza perisoarele si se pun rand pe rand in apa clocotita.

La final, se adauga rosiile si crengutele de leustean spalate, apoi se potriveste ciorba de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta