Ciorba de perisoare a la grec

de Lau in Ciorbe, 13 Oct 2011 | 5846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata
  • 1 cescuta orez+3 linguri
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel
  • marar
  • 300 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare a la grec:

Amestecam carnea cu 3 linguri de orez, patrunjel (uscat am pus eu) sare, piper, 1 ou si amestecam bine. Formam perisoarele si le asezam pe o farfurie

Ceapa tocata, morcovul(eu l-am taiat felii), telina data prin razatoare se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba adaugam perisoarele si dam la foc mic. Cand s-au ridicat perisoarele deasupra adaugam orezul spalat si scurs bine de apa si mararul

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana, cu un polonic turnam supa in fir subtire amestecand continuu (3-4) pana cand amestecul de galbenusuri se apropie de temperatura supei. Turnam  amestecul in oala, amestecand la suprafata ciorbei. Lasam sa dea cateva clocote si potrivim de sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Adaugam patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 09:27

place da am facut si eu asa ca numi trebuie

Lau 1

14.10.2011, 10:18

multumesc

Kori 1

16.10.2011, 23:34

foarte buna si arata exact cum se face pe la noi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]