Ciorba de perisoare cu carne de curcan

de Bya Ralu in Ciorbe, 19 Mai 2012 | 5102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de legume
  • 200-300 g carne tocata de curcan
  • 3 linguri bulion
  • 100 g lapte
  • 1 ou
  • vegeta,leustean,piper

Pentru perisoare:

  • 1 felie de paine
  • lapte
  • patrunjel
  • 1 ou
  • 1-2 linguri orez putin calit in ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu carne de curcan:

Morcovii si jumatate de telina se dau pe razatoarea mica,iar jumatatea de telina ramasa,ceapa alba si pastarnacul se pun la fiert in oala de ciorba.Legumele date pe razatoare se pun la calit in ulei de masline dupa care se adauga in oala de ciorba.Se pregateste carnea pentru perisoare.Se adauga intr-un castron,se pune 1 ou,putin patrunjel,piper si vegeta,si orezul calit in putin ulei de masline.se amesteca,si se pune 1 felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa.Se fac bilute.si se adauga in oala de ciorba, dupa care se mai lasa cca 30 minute.Se pune bulionul,subtiat cu laptele,si se face franjuri dintr-un ou.Se adauga patrunjelul si se serveste cu smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu bors si leustean