Ciorba de perisoare cu carne de vita

de deea2686 in Ciorbe, 21 Apr 2015 | 3831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne vita bucatele
  • 1 ceapa
  • 1 mina zarzavat de la borcan
  • bors de acrit
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt(patrunjel,marar si leustean)
  • fidea
  • 2 linguri bulion
  • Pt perisoare:
  • 3oo gr carne tocata vita
  • 3 linguri orez
  • patrunjel tocat fin
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu carne de vita:

Se spala carnea de vita si se pune la fiert cu apa pina fierbe.Se adauga zarzavatul si ceapa tocata si se lasa pana fierb.Apoi se adauga perisoarele(se amesteca toate ingredientele si se fac bilute mici),fideaua,bulionul si se lasa la fiert pina sunt toate fierte.La urma se potriveste de acru,sare si piper.Se adauga si verdeturile.Se serveste cu ardel iute si cu smintina.Pofta buna !!!  :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare