Ciorba de perisoare cu iaurt

de katty in Ciorbe, 5 Iul 2020 | 4880 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa pe care o savurez oricand cu placere.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi mici sau 1 mai mare
  • 1 bucata telina
  • 1 lingura orez
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou+2 galbenusuri
  • 200 gr iaurt grecesc
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu iaurt:

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa marunt, morcovul si telina cubulete mici, ardeiul gas cubulete mici, cartoful cuburi mai mari. Intr-o oala punem la fiert in apa cat sa le acopere legumele, mai putin cartoful. Amestecam intr-un castron carnea tocata cu orezul spalat, sare, piper si oul intreg. Fierbem legumele 10 minute, dupa care mai completam cu putina apa si cand lichidul incepe sa fiarba adaugam pe rand, perisoarele formate in mana. Fierbem aproximativ 20 de minute pana carnea si orezul sunt fierte. Adaugam sare, piper dupa gust, completam cu apa daca este nevoie. Batem iaurtul cu cele 2 galbenusuri. Adaugam leusteanul si dregem ciorba cu amestecul de galbenusuri si smantana turnamd lichid fierbinte peste ele, in timp ce amestecam, apoi turnam amestecul in oala. Servim ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de perisoare