Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

de Bya Ralu in Ciorbe, 17 Aug 2014 | 10801 vizualizari

 

A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag

 

INGREDIENTE

 

  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2 bucati de sfecla rosie
  • 2 dovlecei zucchini mici
  • 2 rosii
  • 2 cartofi
  • 2 -3 linguri bulion
  • condimente: vegeta,leustean uscat,piper alb si bors maggic
  • ulei de masline

Pentru perisoare:

  • 1 lingura de orez
  • 1 tavita amestec de carne tocata
  • 1 ou
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume:

Ceapa se toaca marunt se pune cateva minute la calit,dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi.

Dupa ce s-au calit putin se pun in oala de ciorba la fiert la foc potrivit.

Se amesteca ingredientele pentru perisoare,se formeaza bilute si se adauga in oala.

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in oala de ciorba.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele,se adauga dupa ce perisoarele sunt fierte.

Rosiile le taiem cuburi si le punem in ciorba,punem si bulionul impreuna cu condimentele,dupa gust.

Sfecla rosie se taie cuburi(eu am avut fiarta deja) si se pune chiar la sfarsit,daca aveti proaspata o puneti mai la inceput ca sa fiarba.

Cand este gata punem patrunjel proaspat

TIPS-URI

1

 se poate servi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]