Ciorba de peste

de lidiac in Ciorbe, 20 Apr 2011 | 7641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Peste (salau, caras, biban)
  • 1 ceapa uscata
  • 1 ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceasca orez
  • 1 cutie rosii Cirio
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si cartofii si se spala bine. Se taie morcovii si patrunjelul cubulete mici, ceapa verde si cea uscata se taie marunt. Se pune apa la fiert, in care se adauga sarea si uleiul. Se adauga pe rand ceapa uscata si cea verde, morcovii,patrunjelul, cartofii si orezul. Cand s-au fiert cartofii, se adauga rosiile Cirio. Se mai acreste cu o lingura de otet, dupa gust. Cand este aproape gata, se adauga pestele, se mai lasa circa 10 -15 min. la fiert. La final se adauga leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]