Ciorba de peste

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 20 Apr 2010 | 7157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1,5 kg peste
  • - 3-4 morcovi
  • - 1 pastarnac
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • - 3-4 rosii
  • - 1 lingura bulion
  • - 1 l bors
  • - o ceasca de cafea cu orez
  • - o legatura de leustean
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

 Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate osul amar).
Legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare, bulionul si borsul. Se da in cateva clocote si apoi se adauga bucatile de peste, se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba circa 20-30 min.
Separat se fierbe in apa cu sare orezul.
Cand carnea este fiarta se da jos de pe foc oala, se adauga orezul si se aromatizeaza cu leustean.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nadina73 1

20.04.2010, 17:39

sincer nu am mancat dar arata bine

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 20:54

nu ai mancat niciodata ciorba de peste,nadina.....................hai ca pun un scaun si te astept...................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc