Ciorba de porc a la grec

de dariadeea in Ciorbe, 6 Iun 2013 | 11696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 linguri orez
  • 2 galbenusuri
  • 150 g smantana
  • sare,bors magic
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Mai intai am pus carnea taiata cuburi potrivite(dupa gust se portioneaza) la fiert in apa cu un pic de sare.Am luat spuma ori de cate ori este nevoie.

Intre timp am curatat legumele,pe cate le-am tocat si le-am pus la calit intr-o alta oala.Cand carnea este aproape fiarta ,se strecoara supa de la ea peste legume ,se pune si carne ,se adauga orezul si patrunjelul tocat si se lasa in continuare la fiert.Cand au fiert toate,am batut galbenusurile cu smantana ,am adus la aceeasi temperatura cu supa din oala si am turnat smantana.Am pus bors magic dupa gust,am mai lasat un clocot si am oprit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc