Ciorba de porc cu cartofi acrita cu zeama de varza

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 26 Feb 2016 | 4840 vizualizari

COMENTARII (26)

diaconta 1

26.02.2016, 14:16

Foarte buna ciorbita ta

-Licurici- 1

26.02.2016, 14:20

O bunatate!

Andra_Constantinescu 1

26.02.2016, 14:34

Multumesc, fete dragi!

MotanLaOale 1

26.02.2016, 15:02

buna buna

Andra_Constantinescu 1

26.02.2016, 15:08

Multumesc, Motan!

Tabita _ 1

26.02.2016, 15:54

simona72 1

26.02.2016, 16:09

Yamiii! Buna!

Constelatialeu 1

26.02.2016, 16:27

Delicioasa !

Merisor 1

26.02.2016, 16:30

Cu zeama de varza, tare buna!

mena29 1

26.02.2016, 16:32

Excelenta!

cristinutanicolita 1

26.02.2016, 16:37

Foarte buna!

Bya Ralu 1

26.02.2016, 16:46

ce ciorbita buna

mirela0911 1

26.02.2016, 17:45

Cat de buna e!

CameliaR 1

26.02.2016, 18:43

Buna!

Panacris 1

26.02.2016, 19:07

RuxyRux 1

26.02.2016, 20:17

Buna tare-i ciorbita ta scumpo!

Rocsi 1

26.02.2016, 20:25

Cu siguranta a iesit o bunatate!

Andra_Constantinescu 1

26.02.2016, 21:19

Multumesc frumos, dragilor!

marcela1979 1

27.02.2016, 14:43

dalexandru 1

28.02.2016, 08:34

Sunt foarte recunoscator pentru reteta, dar sunt citeva lucruri mai dificil de inteles-ca de exemplu : "Se pun oasele de porc transate"-cum transati oasele de porc?
Tija de "apio""-ce-i asta?
Apoi : "o mana de ardei tocat de la congelator"...Ardei verde, rosu, iute? Ce inseamna "o mina"; poate dumneavoastra aveti mina mai mica, sau mai mare decit a mea (!?)...
Oricum, multumesc pentru reteta-apreciez contributia dvs. de "bucataras senzational" !...

dalexandru 1

28.02.2016, 08:36

Ca o contributie personala, poate ca un pic de tarhon, nu ar strica !

Gherca Daniela 1

28.02.2016, 11:33

elucubratiiculinare 1

28.02.2016, 18:12

cea mai buna

Andra_Constantinescu 1

28.02.2016, 22:55

dalexandru:
1) oasele se transeaza/portioneaza cu ajutorul unui fierastrau;
2) ÁPIO s.m. Denumire comercială pentru varietatea de țelină de la care se consumă tulpina groasă, nu rădăcina (Apium graveolens, varietate dulce), din sp. apio;
3) am scris o mana de ardei pt ca doar nu ma apucam sa il cantaresc. Nu am avut proaspat, de aceea am folosit tocat, de la congelator. Il puteti inlocui cu un ardei gras (ce culoare doriti) sau Kapia, normal ca nu ardei iute (altfel muream demult);
4) "Bucataras senzational" este rangul care mi se cuvine datorita numarului de retete postate pe site, nu neaparat a experientei din bucatarie;
5) Daca doriti sa adaugati tarhon, adaugati...fiecare cu gustul lui.

Geanina87 1

02.03.2016, 12:37

tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec