Ciorba de porc cu gogosari marinati

de mihaelar63 in Ciorbe, 30 Ian 2012 | 5705 vizualizari

 

In acest sezon friguros ciorbitele calde sunt foarte apreciate. Aceasta este usor de preparat, ceva gen a la grec, dar putin mai altfel prin adugarea de gogosari marinati.
Pentru cine nu stie: va prezint ciorbita intr-una din farfuriile mostenite de la bunica mea [maica] .

 

INGREDIENTE

  • 500  gr pulpa porc
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 gogosari marinati
  • cateva codite de praz
  • 1 ceapa
  • sare
  • 50 ml ulei
  • 150 ml smantana
  • codite de telina verde [apio]
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu gogosari marinati:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Ceapa tocata marunt , cartofii si morcovul taiate fasii , prazul tocat , carnea cuburi se sareaza si se trag usor in ulei .
  3. Se adauga 4 l apa si se fierb 30 min , verificand daca toate ingredientele sunt patrunse .
  4. Puneti gogosarul taiat marunt.
  5. Serviti cu smantana si telina verde
  6. Simplu si rapid ca ,, Buna Ziua''

TIPS-URI

1

Daca doriti mai acrisoara puteti sa puneti zeama de pe gogosari .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu gogosari marinati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare