Ciorba de porc cu orez

de kamy in Ciorbe, 21 Dec 2010 | 20923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de porc fara os
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 pumni orez
  • cimbru
  • sare,piper
  • o foaie de dafin
  • 2 cuburi concentrat de bors cu legume
  • 2 oua
  • 400 ml. lapte
  • 1 ling.otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu orez:

Carnea am taiat-o bucati mai mari,am calit-o in 3-4 lg.ulei dupa care am adaugat ceapa taiata marunt,morcovii si telina rase.Le-am calit pana s-au inmuiat dupa care am adaugat apa fierbinte frunza de dafin,cimbru cat iei intre 2 degete si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand e fiarta carnea se adauga orezul spalat bine,sare,piper si mai lasam sa fiarba 10 min dupa care adaugam borsul dupa gust si cele 2 abusuri batute putin.Lasam sa dea in 2-3 clocote si oprim focul.

Galbenusurilr le frecam bine cu 1 ling.de otet,adaugam 400 ml lapte,putin cimbru si dregem ciorba.

Cine doreste poate sa-si puna in farfurie smantana.

Pofta buna!!!

Ciorba am facut-o intr-o oala de 4 l.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

kamy 1

30.12.2010, 00:18

susu..daca nu are frunze...

mena29 1

01.01.2011, 11:51

La multi ani,Iubita!!!!!!!!

kamy 1

07.01.2011, 10:20

mena... multumesc la fel...cu intarziere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de lucicos ca la Satmar