Ciorba de porc cu taietei de casa

de cristinutanicolita in Ciorbe, 5 Mai 2017 | 5335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (cu os)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 3 lg pasta de rosii
  • 200 g taietei de casa
  • pătrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu taietei de casa:

Punem carnea la fiert, in apa cu sare, avand grija sa luam spuma. 

Curatam, spalam si tăiem legumele. 

Dupa ce carnea a fiert de jumatate, adaugam legumele si rosiile. 

Mai completam cu apa daca este nevoie. 

Cand legumele si carnea au fiert, punem taietei si ii lasam sa fiarbă 6 minute.

Oprim focul si adaugam pătrunjelul. 

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din pulpa de porc, acrita cu moare de varza