Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 29 Ian 2011 | 10059 vizualizari

 

foarte buna pentru gretosi :))

 

INGREDIENTE

  • un os de porc ( osul de la pulpa cu mai multicica carne pe el)
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastranac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • ardei verde/rosu
  • tocana de legume
  • patrunjel
  • zeama de varza
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa:

Spargem osul in bucati mai mici cu o toporisca, il spalam bine si punem bucatile la fiert in apa rece cu sare.

Spumam de cate ori este nevoie.

Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si lasam sa fiarba impreuna.

Dupa ce au fiert si legumele punem taiteii de casa si lasam sa fiarba si acestia.

La sfarsit punem zeama de varza dupa gustul fiecaruia si lasam sa mai dea unu', doua clocote.

Potrivim gustul de sare si piepr si asezonam cu patrunjel ( ar fi mers mult mai bine leustean, dar n-am avut)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

30.01.2011, 00:08

bunaaa

elena1988 1

30.01.2011, 09:16

Dana Cristea - pusikmea 1

30.01.2011, 19:16

multumesc fetelor, gabitzo cum de nu m-am gandit io la tine, ca doar stai aci peste strada

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]