Ciorba de potroace

de RuxyRux in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 7456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 1 pui mare gras( de curte daca e posibil)
  • Zarzavat de ciorba:
  • Morcovi,
  • cartofi
  • telina
  • patrunjel
  • ceapa
  • ardei gras
  • dovlecel
  • pastarnac
  • o canita suc de rosii
  • o canita orez
  • 1 l si jumatate de zeama de varza
  • 1 l bors
  • tarhon
  • smantana pentru servit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Spalam curatam, taiem puiul si-l punem pe tot in oala cu apa la fiert. Cand da in clocot luam spuma si punem legumele tocate marunt. Lasam sa fiarba, adaugam si orezul si apoi cand carnea si zarzavatul sunt bine fierte punem sucul de rosii si zeama de varza. Saram dupa gust si in functie de cat de acra este ciorba mai punem borsul sau nu. La mine a fost nevoie, mie imi place fff acra si cum zeama de varza era potrivit de acra am mai adaugat si borsul. Punem si tarhonul si servim cu smantana...delicioasa!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]