Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

de Sidy in Ciorbe, 7 Iul 2011 | 4917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de curcan
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 100 g varza acra
  • zeama varza acra
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • piper
  • smantana( optional )
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace ( cu carne de curcan):

Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata. Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga. Adaugam legumele  peste carnea din oala.

Se pune si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat cubulete mici. Se potriveste gustul de sare si piper . Se lasa sa fiarba bine toate. Cand sunt bine fierte toate se adauga zeama de varza acra si marar si patrunjel verde tocat. Cine doreste poate adauga smantana.

Pofta mare sa aveti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu afumatura- luscos ardelenesc