Ciorba de potroace din tacamuri de curcan

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 8 Feb 2010 | 9027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg tacamuri de curcan
  • - 2 buc morcov
  • - 1 buc pastarnac
  • - 2 cepe
  • - 2 buc ardei gras
  • - 2 linguri pasta de rosii (sau 3 - 4 rosii)
  • - 1 l zeama de varza
  • - fidea
  • - 1 legatura leustean
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace din tacamuri de curcan:

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, se spumeaza si se arunca prima apa. Se spala carnea, se pune inapoi in oala si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare, dar nu prea multa deoarece zeama de varza este si ea sarata.

Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga pasta de rosii sau rosiile date prin razatoare si zeama de varza. Se mai lasa sa fiarba circa 10 min dupa care se adauga fideaua. Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace din tacamuri de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:24

silvya si nici zeama de varza cred ca nu ai , nu-i asa?

adnas54 1

22.03.2010, 23:00

si eu ador ciorba asta...

Bucataras Medi 1

23.03.2010, 13:13

Adnas54 , eu sunt fan ciorba dar asta imi place in mod special............................pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu legume si paste alfabet