O ciorbita minunata, cu un gust senzational...tinand cont ca acum pe piata sunt o sumedenie de frunze verzi va puteti juca si face combinatii dupa inspiratie :), eu am ales loboda, spanac si salata verde de aceasta data...
Spalam si tocam marunt salata, spanacul, loboda, ceapa si usturoiul.
Radem morcovul si taiem cartoful bucati.
Incingem uleiul, eu am folosit oala Zepter...adaugam pe rand ceapa si usturoiul apoi morcovul ras. Dupa un minut cu capacul pus adaugam si verdeturile, spanacul, loboda, salata. Punem din nou capacul si lasam in jur de 5 minute.
Adaugam cartofii si apa pana se acopera frunzele.
Lasam sa fiarba pana sunt gata cartofii( eu am folosit principiul Zepter).
Oul il amestecam cu smantana si iaurt, apoi cu o cana de bors, adaugam si putina zeama fierbinte din oala si turnam usor inapoi. Mai lasam ciorba sa dea cateva clocote. Acum e momentul sa potrivim gustul...eu am adaugat si restul de bors si sare dupa gust si verdeata tocata marunt.
Am preparat omleta din trei oua si am adaugat-o in ciorba. Dupa doua trei clocote am stins focul si am mai pus verdeata.
E delicioasa!
1
Puteti adauga stevie, untisor, leurda daca doriti
2
Daca va place puneti si patrunjel verde