Ciorba de pui

de AdriiAdi in Ciorbe, 3 Mar 2013 | 7806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de pui(aripioare,tacamuri,inimi,pipote)
  • 300 ml suc de rosii
  • delikat
  • 3 cepe
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 linguri pastarnac si telina rase
  • fidea
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • 2 oua
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Dupa ce ai transat si spalat bucatile de pui iei o oala de vreo 5 kg si pui bucatile de pui cu apa(oala aproape plina) la fiert.

Intre timp cureti si speli legumele. le tai bucati potrivite. iei spuma  cand incepe usor sa fiarba. O mai lasi 10 min si apoi pui si legumele taiate.

Ciorba se fierbe la foc mic (este mult mai gustoasa si isi ia gustul de legume ), daca legumele se sfarama la presarea cu degetul iei un castronel si freci uleiul cu sucul de rosii si 2 linguri zeama fiarta  si apoi o pui in ciorba .

Mai lasi o vreme si pui delikatul,si potrivesti cu sare

Cand ciorba este aproape gata sfarami usor fideluta si o adaugi, iar ouale le bati cu putina zeama fiarta si le pui in ciorbica. Presari putin patrunjel si pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare