Ciorba de pui

de Ancutsa in Ciorbe, 16 Aug 2017 | 5714 vizualizari

 

Ciorba de pasare, asa cum imi place mie, dulce, adica neacrita.

 

INGREDIENTE

  • spate si aripioare de pui
  • 1 mana de fidea
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi mici
  • 3 linguri cu rosii la cutie
  • sare dupa gust
  • verdeata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

 

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf de lingurita cu sare. 

Cand incepe sa fiarba, se ia spuma.

Se mai amesteca din cand in cand in ciorba, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.

 Cand carnea e aproape fiarta, se adauga legumele: mai intai ceapa, care va limpezi ciorba, apoi se adauga si morcovul dat prin razatoare, rosioarele, ardeiul gras taiat marunt.

 Cand legumele sunt fierte, se adauga fideaua si se mai lasa un pic.

 Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie. Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.

 

 

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/ciorba-de-pui.html

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

01.09.2017, 12:24

Ancutsa 1

01.09.2017, 14:45

Alinusi, multumesc, ma bucur mult ca ti-a placut!

Ancutsa 1

01.09.2017, 14:45

Mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi