Ciorba de pui a la grec

de mihaelar63 in Ciorbe, 3 Mar 2010 | 9892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi 
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 felie de telina 
  • 1 foaie dafin
  • 3 linguri de orez 
  • sare
  • piper
  • 150 ml smantana
  • 1 ou 
  • zeama de la o lamaie
  • 1 crenguta de marar
  • patrunjel verde

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

  1. legumele se curata , se spala , se taie cubulete mici si se pun la fiert impreuna cu pulpele de pui, ceapa intreaga  , sarea , foaia de dafin , si crenguta de marar in 3 litrii de apa .
  2. in ideea de a face ciorba mai usoara nu am mai prajit legumele si nu am mai pus deloc ulei . grasimea de la pulpele de pui acestea fiind de casa a fost suficienta .
  3. spre sfarsitul fierberii am pus si orezul .
  4. oul se bate bine cu furculita si se amesteca cu smantana si se pune zeama din ciorba cu atentie sa nu se branzeasca . se adauga in oala .
  5. se acreste cu zeama de lamaie si se da gust cu piper si patrunjel verde .
  6. se scoate ceapa si crenguta de marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare