O ciorba delicioasa care si-a pastrat toate propietatile. Nu va pot spune cat ador mancarea facuta la acest aparat, slow cooker Crock-Pot 3.5 l.
Curatam legumele si le spalam. Le taiem cubulete. La fel procedam si cu pieptul de pui. In vasul aparatului Crock-Pot punem legumele si pieptul de pui. Adaugam delikatul, putina sare si adaugam apa trei sferturi din vas.
Conectam aparatul slow cooker Crock-Pot 3.5l la o sursa de curent. Acoperim vasul cu capacul din dotare si am setat pe modul de gatire High pentru 3 ore. Dupa 2 ore am adaugat orezul pe care l-am fiert separat, smantana, am potrivit de sare si am mai lasat aparatul pornit 10 minute. Pofta buna!
1
Smantana o punem intr-un castron si o amestecam usor cu zeama din ciorba ca sa nu se cocarteasca.
2
Daca dorim ciorba acra o putem acri cu zeama de tarhon sau zeama de la o lamaie in functie de preferinta fiecaruia.
3
Putem adauga patrunjel verde sau uscat.
4
Dupa ce s-a terminat timpul de gatire, aparatul Crock-Pot trece automat pe functia de pastrare cald, deci daca plecam de acasa, cand ne intoarcem, avem mancarea calda.