Ciorba de pui cu smantana

de Rahela Velicu in Ciorbe, 6 Oct 2021 | 5349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1/2 dovlecel
  • 30 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 150 gr smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

Mai intai fierbem carnea de pui, apoi o taiem sau o rupem in fasii. 

Calim morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mici impreuna cu carnea in ulei incins pentru 10-12 minute.

Adaugam 1-2 cani de apa si ceapa tocata cubulete, apoi acoperim oala si lasam la fiert 20 de minute.

Adaugam dovlecelul taiat cubulete, sare si piper si mai lasam la fiert inca 20 de minute. 

La final lasam ciorba la racorit 8-10 minute. Amestecam smantana cu 2-3 polonice de ciorba turnate in fir subtire. Luam apoi din amestecul de smantana si turnam in fir subtire inapoi in ciorba. Puteti adauga si verdeata daca doriti. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi carne de pui de curte sau carne din comert. Carnea de pui de curte fierbe mai greu, asa ca eu am prefiert-o si am adaugat-o apoi in ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana