Ciorba de rosii cu oua intregi

de Lorra in Ciorbe, 7 Sep 2012 | 14415 vizualizari

 

Poftiti la masa :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii bine coapte
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • taitei
  • 5 oua
  • patrunjel si leustean
  • ulei, sare (dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu oua intregi:

Se spala rosiile si se pun la oparit (pentru o curatare mai usoara a cojii).

Intre timp se toaca legumele (ceapa, morcov, pastarnac si ardei) si se pun la fiert, cu putin ulei si sare.

Rosiile se decojesc si se toaca marunt sau se dau pe razatoare, se adauga peste legume si se lasa la fiert. 

Cand toate au fiert, se adauga pastele fainoase.

Spre final se sparg ouale si se pun intregi in ciorba (cat mai aproape de oala cu mancare pentru a evita imprastierea lor). 

Adaugam verdeata tocata marunt si potrivim de sare, daca este cazul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu oua intregi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lorra 1

09.09.2012, 15:04

Poftiti, poftiti, va rog

babi5 1

18.06.2013, 12:54

Lorra 1

18.06.2013, 13:27

Babi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]