Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post

de DinDragostePentruGatit in Ciorbe, 10 Apr 2012 | 10138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi;
  • 2 cepe;
  • 2 morcovi;
  • 1/2 ţelină;
  • 1 păstârnac;
  • 2 ardei roşii;
  • 0.5 L suc de roşii;
  • 1 lămâie;
  • 100 g tăiţei;
  • ulei de floarea soarelui;
  • pătrunjel;
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post:

Se spală, se curăţă, se toacă legumele.

Se pun la fiert (ceapa, cartofii, morcovii, ţelina, păstârnacul, ardeii).

După ce au fiert, se adaugă sucul de roşii, zeama de lămâie apoi tăiţeii.

Se presară pătrunjel...şi gata!!!

Poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]