Ciorba de salata verde si macris

de marcela1979 in Ciorbe, 2 Iun 2014 | 5492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana salata verde
  • 200 gr macris verde
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • 300 ml iaurt de baut
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri amidon
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde si macris:

Se pune apa la fiert intr-o oala. Se spala salata verde si macrisul sub jet de apa .Se spala ceapa verde si mararul. Ceapa verde se toaca marunt. Cand fierbe apa se pune ceapa verd  .Se da un clocot si se pune in oala salata verde rupta cu mana si macrisul si se lasa sa fiarba. Se potriveste de sare si piper. Cand sunt fierte se face ingrosala din 2 linguri amidon frecate cu lapte si iaurt. Se ia din supa calda si se pune peste ingrosala si se aduce la aceeasi temperatura cu ciorba, apoi se toarna in oala amestecand. Se da un clocot si se presara la sfarsit marar verde tocat.

TIPS-URI

1

Aceasta ciorba este mai dietetica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde si macris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana