Ciorba de spanac

de Adinacarla in Ciorbe, 3 Iun 2010 | 6784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Spanac
  • ceapa
  • morcov
  • patrunjel
  • pastarnac
  • telina usturoi
  • 2oua
  • kaizer sau costita afumata
  • ulei
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Spanacul se spala si se opareste in apa cu sare.

Tocam ceapa, morcovu, patrunjelul, pastarnacul, telina se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Prajim kaizerul in putin ulei, apoi adaugam legumele si le mai calim impreuna.  Punem boia. Adaugam apoi spanacul si punem apa peste. Cand legumele sunt gata fierte batem bine ouale si le turnam in ciorba astfel obtinem zdrentele de ou.

Am servit alaturi de paine prajita la toaster si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]