Ciorba de vacuta

de luminita20_2006 in Ciorbe, 19 Oct 2009 | 12052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -700 gr carne vacuta
  •  - 3 cartofi 
  • -2 morcovi 
  • - telina
  •  - 2 ardei 
  • - 1 ceapa 
  • - 2 rosii
  •  - 1 lingura bulion 
  • - legatura patrunjel 
  • - legatura leustean
  •  - bors 
  • - cimbru
  •  -sare 
  • (optional- mazare)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Legumele se curata si se spala; morcovul se taie cubulete mici, la fel ceapa, rosiile si ardeiul, telina se da prin razatoare, iar cartoful cuburi un pic mai mari.Cand este aproape gata carnea se adauga legumele. Dupa ce au fiert un pic legumele se adauga si bulionul. Separat se pune la fiert borsul cu un pic de sare si cimbru , cand sunt gata si legumele se dauga borsul se lasa sa dea un clocot se pune leusteanul si se ia de pe foc se lasa un pic sa se mai raceasca si dupa aceea se pune si patrunjelul astfel mentinem culoarea verde a lui.. Se serveste cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bucataras 1

04.12.2009, 09:14

e ok Biank, poti sa faci la cantitatile acestea. Pune la fiert intr-o oala de 4 litri

luminita20_2006 1

04.12.2009, 09:48

c-am atata apa cat a zis si bucataras

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba moldoveneasca de pui