Ciorba de vacuta

de trifadalia in Ciorbe, 18 Sep 2018 | 4238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc ceafa de vitel
  • 1 buc os de vitel
  • 2 morcovi
  • 1 buc patrunjel
  • 1 buc ceapa
  • jumatate buc de telina
  • pasta de ardei
  • frunze de patrunjel
  • 1 ou
  • faina
  • ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune o oala pe foc, oala in care punem carnea sa fiarba. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta, supa se strecoara si se taie bucati mici din carnea fiarta.

Legumele se curata si se taie cubulete, apoi intr-o oala se pun la calit pentru 5 minute, apoi se sting cu apa de pe supa strecurata. Se lasa sa fiarba si legumele, iar cand sunt gata, se adauga si pasta de ardei in ciorba, iar la final din ou, faina si apa se rup galuste mici de faina in supa.

Se lasa sa fiarba si galustele 5-10 minute, iar la final se adauga patrunjel proaspat tocat.

Se serveste cu smantana, dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]