Ciorba de vacuta cu ou batut

de Sim0na in Ciorbe, 13 Mar 2012 | 8485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa vitel
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 telina mica
  • Suc de rosii
  • Sare
  • Delikat
  • Bors
  • 1 ou
  • Patrunjel
  • Leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu ou batut:

Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bineee – bineee. Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am scos carnea si am strecurat zeama. Am pus la calit legumele ptr 1 min. Am adaugat zeama strecurata, iar la primul clocot am adaugat si bucatile de carne. Cand legumele erau aproape gata am adaugat sucul de rosii si am mai lasa 5 min.

Apoi am pus borsul, delikatul, iar dupa cateva clocote am adaugat oul batut cu putin sare. Am lasat cateva minute, apoi am adaugat verdeata tocata.

Am stins focul si… am papat ciorbita cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu ou batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

diaconta 1

05.04.2012, 22:56

ma uit imediat
trebuie sa iau ceva masuri,am o problema si cu picioarele din cauza statului pe scaun

diaconta 1

05.04.2012, 22:59

interesant

Sim0na 1

06.04.2012, 19:46

diaconta, de site-ul ala am auzit la Badea.. si, sincer am incercat si eu cateva.. dar nu pot tine pasul deloc!!! Dar macar ne inspiram!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta