Ciorba de varza acra cu afumatura

de cristeena20 in Ciorbe, 1 Mar 2014 | 10004 vizualizari

 

Cu ciorba asta am facut ravagii printre portughezi . Si pentur mine e prima data cand fac ciorba asa , cu afumatura si varza acra si pot sa spun ca a iesit perfecta..

 

INGREDIENTE

  • costite afumate
  • carnat afumat
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1/4 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 rosie bine coapta
  • 250 gr varza acra taiata fin
  • 1 cana smantana
  • 1 galbenus de ou
  • sare, piper,dafin, marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu afumatura:

- Spalam afumatura (eu am avut coaste afumate) si o punem in apa rece la fiert .Cand da in clocot adaugam varza care a fost calita in prealabil cu ulei si foaia de dafin. Lasam sa fiarba bine, pana se inmoaie varza si carnea este fiarta. Adaugam legumele taiate cubulete , iar dupa 20 minute adaugam cartofii taiati cubulete si rosia decojita si taiata cubulete.

- La final, cand sunt toate bine fierte adaugam smantana amestecata cu un galbenus de ou . Ca sa nu se taie si sa se imbranzeasca , la smantana adaugam treptat amestecand continuu din supa fierbinte. 

- La final , facultativ , adaugam marar verde tocat fin . Eu nu am avut asa ca am lasat fara verdeata. La final gustam de sare si adaugam la nevoie si piper dupa gust.

Carnatul se scoate si se taie felii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (13)

cristeena20 1

01.03.2014, 16:54

multuemsc!!!!

Rocsi 1

01.03.2014, 19:39

Ce bine arata

laura_n 1

02.03.2014, 13:45

cred si eu ca ai facut ravagii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu oase de porc afumate