Ciorba de vita dreasa cu ou

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 15 Dec 2013 | 11874 vizualizari

 

INGREDIENTE

Alegeti cantitatile in functie de numarul portiilor dorite:

  • 500 g carne de vita (muschi/rasol)
  • bors de putina
  • cartofi
  • ardei gras verde
  • ardei gras rosu
  • ceapa
  • praz
  • morcov
  • pastarnac
  • dovlecel
  • telina
  • rosii
  • 2 oua mari
  • bulion/suc de rosii
  • sare dupa gust
  • leustean si patrunjel proaspete
  • ardei iute si smantana pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita dreasa cu ou:

Carnea, spalata bine in prealabil, o taiem in cuburi potrivite si o punem la fiert in apa rece,  adunand spuma formata. Intre timp, tocam legumele  si le calim in putin ulei.  Le adaugam in ciorba, lasam sa dea in clocot si adaugam cartofii taiati cuburi.  Potrivim de gust cu sare , adaugam bulionul/sucul de rosii si borsul, numai dupa ce cartofii sunt bine fierti!. Lasam ciorba  sa dea in clocot si inainte de a opri focul, adaugam ouale batute spuma.  Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara verdeturile tocate marunt. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Irina 1

15.12.2013, 22:40

Mmm, o ciorbita pe gustul meu, buna, buna!

marcela1979 1

16.12.2013, 11:27

Dya Daniela Andrei 1

16.12.2013, 16:45

Va multumesC!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba falsa de burta