Ciorba de vitel a bucatarului

de LUK in Ciorbe, 23 Ian 2011 | 6467 vizualizari

 

Este facuta dupa reteta si instructiunile unui bucatar...

 

INGREDIENTE

  • 400-500gr carne de vitel(pulpa de manzat)
  • 4-5 morcovi
  • 2 patrunjei
  • o telina mica
  • o ceapa
  • 3-4 cartofi mai mici
  • 400gr fasole verde pastai prefiarta
  • patrunjel verde
  • 200-300gr varza proaspata
  • 4-5l de apa
  • 2-3 linguri de ulei
  • o lingura de pasta de tomate
  • un cub de Knorr pentru ciorba
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel a bucatarului:

 Carnea se spala se taie cubulete si se pune la fiert in putina apa.Dupa ce a clocotit de cateva ori se arunca apa.Punem carnea la fiert in alta apa si lasam sa fiarba la foc mic o jumatate de ora.Intre timp pregatim legumele.

 Morcovii.patrunjelul si telina ii taiem cubulete mici.Tocam ceapa marunt.Varza o taiem pe cat posibil cubulete..sa iasa fasii mai late.Cartofii curatati ii taiem cubulete ca pentru piure.

Intr-o craticioara punem uleiul,adaugam ceapa,morcovii,patrunjelul si telina taiate.Amestecam pana se coloreaza uleiul.Punem bulion si putina apa(50-100ml).lasam sa fiarba innabusit 2-3 clocote.Stingem focul.

Dupa ce a fiert carnea 30min adaugam varza.De aici incolo ciorba se va face..dupa ceas...Lasam sa fiarba 15min si adaugam legumele innabusite.Fierbem legumele 30min si adaugam cartofii si cubul Knorr.Dupa ce au fiert si cartofii 15min adaugam fasolea verde.Lasam sa fiarba 5 minute si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.Oprim focul,potrivim de sare.Optional se mai adauga otet..la noi a iesit destul de acrisoara de la bulion..

A fost de munca dar a meritat..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel a bucatarului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (21)

ArianaBala 1

24.01.2011, 20:31

Cei 2 "Patrunjei" vor sa fie radacina de patrunjel?!

LUK 1

24.01.2011, 22:12

Da Ariana..radacina

LUK 1

24.01.2011, 22:12

Criss

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde si fasole boabe