Ciorba de zarzavat

de Sidy in Ciorbe, 12 Oct 2012 | 6399 vizualizari

 

Inca o ciorba usoara, fara carne sau oase....

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1/2 gulie
  • un pumn fasole verde
  • un pumn mazare verde
  • putina conopida si varza
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie
  • 3 cartofi
  • 1 galbenus
  • smantana
  • bors
  • marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat:

Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele. Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.

Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper.Lasam sa fiarba cam 3-40 de minute, apoi adaugam borsul.

Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul se amesteca cu 1 lingura smintina. Se stinge focul sub ciorba si peste compozitia cu galbenusul, punem 1 polonic ciorba fierbinte. Omogenizam bine amestecul, dupa care il rasturnam peste ciorba.

Deasupra se pune marar verde tocat sar patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (14)

deyutzky 1

12.10.2012, 16:28

lilik 1

12.10.2012, 17:43

numai ciorbite bune faci

babi5 1

07.10.2014, 20:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu taitei de casa