Ciorba din oase de porc

de Lau in Ciorbe, 30 Ian 2016 | 5730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oase mari cu carne
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 pastarnac
  • cartofi
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
  • bors acru
  • 1 ou
  • 100 ml smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc:

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care aruncam apa, trecem carnea pe sub un jet de apa.

Punem carnea din nou la fiert in apa cu putina sare si lu-am spuma de cate ori este nevoie.

Intre timp intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt intr-o lingura de untura (sau ulei), adaugam morcovul dat prin razatoarea mica, calim putin dupa care adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam 1 pahar apa, rosiile tocate si pasta de tomate.

Amestecam si lasam putin pe foc dupa care adaugam in vasul cu carne, adaugam pastarnacul tocat marunt si cartofii taiati cuburi.

Cand cartofii sunt fierti adaugam borsul acru (dupa gust) leusteanul tocat marunt, sare,piper dupa gust si mai lasam cateva minute pe foc.

La final am batut un ou cu smantana si putina zeama de la ciorba, adaugam si patrunjelul verde tocat si adaugam in ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc