Ciorba "In sfarsit a venit primavara!"

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 9 Apr 2010 | 4705 vizualizari

 

Si ce de verdeturi sunt in piata!

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 3 legaturi loboda
  • 2 morcovi noi
  • 1 bucata telina (veche, ca' n-a iesit aia noua)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 3 linguri ulei de porumb (sau de care ai)
  • sare dupa gust
  • 1/2 l bors
  • 5 l apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba "In sfarsit a venit primavara!":

Dupa ce am ciopartit toate legumele cum mi-a venit la mana, am calit putin ceapa, usturoiul, morcovii si telina in uleiul incins. Le-am pus apoi in apa care fierbea, am lasat 5 minute si am adaugat loboda si 1/2 din patrunjel si leustean. Am lasat sa fiarba vreo 10 minute, am pus borsul sa dea vreo 2 clocote, am potrivit de sare, am a runcat si restul de verdeata si ... gata ciorbita. Cand am servit-o mancaciosilor mei, am pus putina smantana. Merge foarte bine si fara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba "In sfarsit a venit primavara!"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bunica 1

10.04.2010, 10:46

Super ciorba! N-am auzit de o ciorba care sa se faca mai repede. Unul dintre mancaciosi e suparat ca s-a terminat ciorbita ?

Brindusa 1

10.04.2010, 11:02

bunica, nu e suparat in poza. Bate ouale cu mixerul, dar nu stiu de ce nu intra toata poza

mihaelar63 1

10.04.2010, 15:39

vitamineee!!! Ura pentru primavara si pentru Brandusa !!! E buna rece cu balmos cald

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu afumatura