Ciorba radauteana

de aziz in Ciorbe, 10 Feb 2011 | 6791 vizualizari

 

nu stiu daca asta e metoda exacta dar mie mi-a iesit minunata

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui cu os
  • un cartof,o ceapa,un morcov
  • patrunjel
  • 2 oua mai exact 2 galbenusuri
  • usturoi pisat dupa gust
  • otet o lingura
  • supa instant, sare ,piper dupa gust
  • 500 gr smantina+2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele intregi,pina se desprinde de pe os. Nepoata mea pune si o bucata de os de vita sau porc cu maduva, eu nu am avut dar a ei iesea mai buna. Se potriveste de supa instant, sare, piper si usturoi pisat. Cind totul este fiert se rupe carnea fisii legumele se scot din ciorba. Adaugam otetul in ciorba si cind incepe sa fiarba adaugam si  smantina batuta cu galbenusurile si faina . Mai dam un clocot doua, presaram patrunjel si daca nu avem nimic impotriva ardeiului iute.......gata masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (17)

Cris2711 1

13.02.2011, 12:06

Mona clar ca si ardei iute,eu sunt fata temperamentala

aziz 1

14.02.2011, 17:53

exact cum credeam si eu

babi5 1

18.12.2014, 09:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu costita afumata