Ciorba radauteana (2)

de marcela1979 in Ciorbe, 9 Ian 2012 | 4955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan de casa
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 radacina telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 500 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • vegeta,piper
  • otet dupa gust
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana (2):

Pulpa de curcan se spala si se pune la fiert in apa. Se spumeaza . Cand e fiarta se scoate pe o farfurie si se taie bucatele. Morcovii, patrunjelul si telina se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se pune zarzavatul razalit si se amesteca. Peste zarzavat se pun si ardeii grasi tocati marunt. Cand s-au calit se pun in oala cu ciorba. Se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga carnea taiata si se lasa sa mai fiarba putin. Se pune vegeta, piper dupa gust. Se bat 2 galbenusuri cu smantana, se ia din oala zeama cu un polonic si se amesteca cu smantana. Se trage oala de pe foc si se adauga amestecul de ou cu smantana. Se mai pune otet dupa gust si ciorba este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

21.01.2012, 18:44

Gustoasa ciorbita

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 22:48

tare bine arata ciorba

iry-gabriela 1

13.08.2012, 18:04

bun a ciorbita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana