Ciorba radauteana

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 22 Dec 2013 | 4926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • verdeata
  • sare
  • 500 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Curatam legumele ,le spalam cu apa rece ,apoi le punem la fiert intregi ,impreuna cu pieptul de pui spalat cu apa rece in prealabil.Adaugam sare.

Dupa ce sunt fierte legumele si carnea,le scoatem cu o paleta si le punem intr-o farfurie adanca.

Separat se amesteca galbenusurile cu putina sare ,se adauga otetul ,apoi punem totul in zeama in care au fiert legumele si carnea.

Pieptul de pui se taie cuburi sau fideluta si se adauga la ciorba.

La sfarsit adaugam smantana ,amestecand usor  si continuu cu o lingura de lemn.

 


TIPS-URI

1

Legumele ramase se pot toca marunt si adauga la ciorba ,dupa preferinte ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana