Ciorba radauteana

de eclerash in Supe/Ciorbe, 23 Mai 2010 | 7162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 800 g gogosar
  • 2 capatani usturoi
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • condimente(sare,foi dafin,coriandru,piper boabe)
  • ulei
  • 1 legatura leustean/patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se pune pieptul la fiert impreuna cu condimentele.Separat,tai ceapa marunt si o calesti in putin ulei,apoi adaugi si morcovul dat pe razatoare.Cand este carnea fiarta o scoti si o tai cubulete,iar in zeama(strecurata) in care a fiert adaugi legumele calite si mai pui apa daca doresti sa iti iasa o cantitate mai mare de ciorba.Dupa ce da in clocot,adaugi si gogosarii taiati marunt impreuna cu zeama lor.

La final adaugi usturoiul pisat,iar dupa ce iei de pe foc adaugi si verdeata tocata marunt.

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana sau ardei iute verde/murat

2

puteti folosi si un pui intreg pe care il veti dezosa insa eu prefer doar pieptul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]