Ciorba radauteana

de eclerash in Supe/Ciorbe, 23 Mai 2010 | 7073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 800 g gogosar
  • 2 capatani usturoi
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • condimente(sare,foi dafin,coriandru,piper boabe)
  • ulei
  • 1 legatura leustean/patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se pune pieptul la fiert impreuna cu condimentele.Separat,tai ceapa marunt si o calesti in putin ulei,apoi adaugi si morcovul dat pe razatoare.Cand este carnea fiarta o scoti si o tai cubulete,iar in zeama(strecurata) in care a fiert adaugi legumele calite si mai pui apa daca doresti sa iti iasa o cantitate mai mare de ciorba.Dupa ce da in clocot,adaugi si gogosarii taiati marunt impreuna cu zeama lor.

La final adaugi usturoiul pisat,iar dupa ce iei de pe foc adaugi si verdeata tocata marunt.

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana sau ardei iute verde/murat

2

puteti folosi si un pui intreg pe care il veti dezosa insa eu prefer doar pieptul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]