Ciorba radauteana din piept de gaina de tara

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 17 Mai 2014 | 10202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de gaina
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • verdeata
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • 500 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana din piept de gaina de tara:

 Intai punem la fiert pieptul de gaina, spalat cu apa rece in prealabil.Adaugam sare.

Intre timp, curatam legumele ,le spalam cu apa rece.

Cand pieptul este aproape fiert ,adaugam legumele curatate intregi .

Dupa ce sunt fierte legumele si carnea,le scoatem cu o paleta si le punem intr-o farfurie adanca.

Separat se amesteca galbenusurile cu putina sare ,se adauga otetul ,apoi punem totul in zeama in care au fiert legumele si carnea.

Pieptul de gaina il dezosam si il tocam cuburi sau fideluta apoi il adaugam la ciorba.

La sfarsit adaugam smantana ,amestecand usor  si continuu cu o lingura de lemn.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana din piept de gaina de tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana