Ciorba taraneasca

de MIUTA in Ciorbe, 25 Mai 2011 | 12907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • patrunjel radacina
  • o bucata de telina
  • o radacina de pastranac
  • 2 cartofi
  • varza alba
  • 2 ardei rosii
  • 2 rosii 
  • mazare
  • fasole verde
  • 200 ml bulion
  • verdeata(leustean,patrunjel,tarhon)
  • sare,piper,boia
  • ulei
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca:

Punem intr-o cratita carnea taiata cubulete la fiert in apa cu sare.Trebuie sa avem grija sa o spumam de cateva ori.Fierbem carnea pana aproape e gata. In cratita in care facem ciorba calim 5 minute un morcov dat pe razatoarea mica. Adaugam ceapa tocata fin si lasam inca cateva minute la calit. Adaugam o lingura de boia si amestecam.Trebuie sa avem grija sa dam focul cat mai incet cand punem boiaua sa nu se amarasca. Foarte repede turnam carnea fiarta cu apa in care a fiert peste amestecul de morcov,ceapa si boia. Lasam sa inceapa sa fiarba si adaugam primele legume la fiert:morcovul, radacina de patrunjel, radacina de pastranac si telina taiate cubulete mici. Cand sunt aproape fierte adaugam varza taiata fideluta, ardeiul rosu, fasolea verde si cartofii cubulete. Aproape de sfarsit pun mazarea din borcan care e fiarta si rosiile decojite de coaja si taiate cubulete. Cand este gata adaugam bulionul si verdeata tocata fin. Potrivim de sare si piper

Se serveste simpla,cu smantana sau ardei iute murat in functie de preferinte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

MIUTA 1

26.05.2011, 14:00

Multumesc tuturor!!!

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:52

ce bine arata

alinutzika 1

25.07.2011, 23:27

buna ciorbita ta..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste