Ciorba taraneasca cu carne de vacuta

de Panacris in Ciorbe, 3 Noi 2012 | 5545 vizualizari

 

O noua varianata a ciorbitei de vacuta!

 

INGREDIENTE

  • piept de vacuta cu os 1000 g,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • morcovi 2 bucati,
  • telina 1 bucata mai mica,
  • pastarnac 1 bucata,
  • dovlecei 2 bucati,
  • fasole verde 200 g,
  • ardei verde sau rosu 1 bucata,
  • rosii 2 bucati,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • patrunjel verde,
  • leustean verde,
  • foi de dafin 1 bucata,
  • piper boabe,
  • enibahar 1 boaba,
  • cimbru,
  • bulion Panacris 200 ml,
  • ou 1 bucata.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu carne de vacuta:

Ceapa se curata, se spala, sa toaca marunt si se caleste in apa cu ulei. Carne se taie in bucatele, se adauga la ceapa, punandu-se la fiert impreuna cu mirodeniile si legumele in oala minune. Se lasa la fiert cca. 30 de minute, apoi se pune la racit, ptr a se putea deschide capacul mai repede.  Ciorba se asezoneaza cu sare,  piper si bulion, ( eventual o cana de bors ;) ) lasandu-se la fiert inca 5 minute. Dupa ce se stinge focul, se toarna, in fir subtire, oul batut, pentru a se obtine efectul de zdrente.  La servire se presara patrunjel si leustean taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu carne de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta ciorba de stevie, plina de gust si vitamine