Ciorba taraneasca de novac

de Bucataras Monica in Ciorbe, 26 Mar 2016 | 10229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 ardei gras (rosu+verde)
  • 10 bucati peste
  • 3-4 rosii
  • 1 pastrarnac
  • 1 patunjel
  • 1 telina
  • o legatura leustean
  • 1 pahar orez
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 1 l bors
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de novac:

Pasul1: tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul.

Pasul2:Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul.

Pasul3:Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute.

Pasul4:Adaugam leusteanul tocat marunt si ciorbita poate fi servita!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de novac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]