Ciorba taraneasca de perisoare

de epurasha2bb in Ciorbe, 2 Aug 2010 | 14890 vizualizari

 

io n-am fost la stana ca gaby ci la tara asa ca ii ofer lui Bucataras si cui mai pofteste o ciorbica traditionala!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec de porc cu vita aprox 350 g (depinde cate perisoare vreti sa faceti)
  • 1 ceapa 2 linguri orez
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 2 rosii
  • patrunjel cret
  • 1 ardei
  • 1 ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de perisoare:

Se curata legumele de coaja si se da pe razatoare morcovul si dovlecelul iar restul se toaca marunt.Se pun la fiert in apa cu putina sare toate legumele mai putin rosiile care se pun mai tarziu cand celelalte au fiert pe jumatate, ele fiind mai moi.Separat pregatim perisoarele amestecand carnea tocata cu orezul fiert pe jumatate si cu un ou batut si putina sare.Cu mana umeda se formeaza perisoare, pe care le fierbem timp de aprox 20 de minute, la foc mic.

La sfarsit se adauga 2 linguri de otet . Se stinge focul si se presara patrunjel cret sau leustean maruntit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]