Aceasta supa cred ca este cea mai apreciata in Romania...pentr mine este si cea mai buna.
Carnea de vitel o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare (eu am fiert-o 15 minute in cucta)
Pregatim legumele. Ciorba este ff gustoasa daca are o amre varietate de legume. Din lista pe care am scris-o nu am avut radacina de patrunjel si de telina (aici nu se gasesc) , in rest am pus din fiecare cate putin.
Cand carnea e fiarta, moale, aduagam pe rand- ceapa, prazul taiate marunt, morcovii cubulete si restul radacinoaselor, fasolea verde, mazarea, ardeiul. frunza de telina intreaga.
Dupa 10 minute, adaugam cartofii, conopida, rosiile decojite si taiate cubulete, varza taiata marunt.
Cand toate legumele s-au fiert gustam de sare, eventual adaugam putin ardei iute si apoi suc de rosii dupa gust , cat sa fie maia crisoara.