Ciorbita de pui

de Irina in Ciorbe, 15 Dec 2010 | 7234 vizualizari

 

Weekend-ul ce a trecut am avut o pofta nebuna de a gati neaos, romaneste. Am avut un pui de curte la indemana si i-am facut figura... O ciorbita, o friptura si un pilaf, extraordinar de gustoase.

 

INGREDIENTE

  • spatele de la un pui si cateva fasii de piept taiate cubulete
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • suc de rosii (pregatit in casa)
  • sare
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Am pus carnea de pui la fiert in apa rece.

Am indepartat spuma (ce-i drept nu a avut prea multa, deci a fost destul de curat puiul) si dupa ce s-a patruns nitel carnea am adaugat pe rand ceapa, morcovul, cartofii si ardeiul taiate cubulete.

Spre final am pus suc de rosii (fiecare adauga dupa gust, mai mult sau mai putin), sare si am presarat si patrunjel tocat marunt.

Am servit-o in vase de lut cu ardei iute murat, paine de casa si cu o gura de tuica...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu galuste